12.2 C
De Bilt

Schouwen-Duiveland houdt sportverkiezing 2022

De sportverkiezing Schouwen-Duiveland over het jaar 2022 wordt gehouden op vrijdag 3 februari 2023 in Sportcentrum Laco, Lange Blokweg 27 in Zierikzee. Het programma begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot uiterlijk 22 uur. De toegang is vrij. De avond kent een gevarieerd programma met de bekendmaking van de winnaars van de aanmoedigingsprijs voor jong talent, de penning van verdienste (vrijwilliger) en de seniorenprijs. De verkiezing van de sporter en de sportploeg van het jaar vormen het sluitstuk.

Nominaties voor sporter van het jaar op Schouwen-Duiveland:

  • Stephanie de Frel (dressuur)
  • Aron Schott (atletiek)
  • Yunis Stitan (atletiek)

Nominaties voor sportploeg van het jaar:

  • Babette Verkerke en Saphira van Dam (acrogym)
  • Bas Post en Job-Jan Simmelink (golf)
  • Eerste herenteam Grevelingenhout (golf)

Ook zijn er enkele sportdemonstraties en hebben we twee bekende gastsprekers (Jan-Dirk Stouten en Leontien van Moorsel) op het programma staan. De presentatie is in handen van Aad van der Wouden. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.

Wethouder Daniël Joppe: “Schouwen-Duiveland is actief en veelzijdig, zeker op het gebied van sport. Sporten is meer dan ooit belangrijk; het verbindt en draagt bij aan een gezond en vitaal leven. Sporters van alle leeftijden zetten met hun sportieve prestaties ons eiland nog meer op de kaart. En dat is iets om trots op te zijn. Als gemeentebestuur vinden we het belangrijk om de sporters die in 2022 deze mooie sportprestaties hebben geleverd de aandacht te geven die ze verdienen. Met de uitreiking van deze prijzen spreken we onze waardering uit voor onze sporters!”

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio