15.1 C
De Bilt

Sportcafé Uniek Sporten op vrijdag 18 maart

Speciaal voor sportverenigingen en sportaanbieders organiseert Jij op Tholen van de gemeente Tholen, een ‘Uniek Sporten’ sportcafé vanuit het regionale samenwerkingsverband Uniek Sporten West-Brabant West, op vrijdagavond 18 maart 2022 in Bergen op Zoom. Uniek Sporten gaat in op het bevorderen van het sportaanbod voor mensen met een beperking (aangepast sporten).

Het sportcafé wordt speciaal georganiseerd voor bestuursleden, vrijwilligers en trainers. Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom. Graag vooraf aanmelden via https://ssnb.nl/. Het café wordt gehouden in MOC’17 (Olympialaan 51) in Bergen op Zoom van 19.00 tot uiterlijk 23.00 uur.

Programma sportcafé

Tijdens deze avond vertellen buurtsportcoaches van meerdere gemeenten meer over aangepast sporten en vertelt voetbalvereniging MOC ’17 over hun gehandicaptenteam. Ook paralympisch goud winnares 2020 Sylvana van Hees deelt haar verhaal over de weg naar de paralympische spelen. Daarnaast kunnen aanwezigen workshops volgen: ‘aangepast sporten’ door NOC*NSF, ‘hoe inclusief is jouw vereniging’ en ‘hoe gaat jouw vereniging om met kinderen met gedragsproblemen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio