5 C
De Bilt

Start voorverkoop zwembadabonnementen en inschrijven zwemlessen

Tholen – Op dinsdag 6 april start de voorverkoop van seizoensabonnementen voor zwembad De Spetter (zwembad Haestinge is komend seizoen gesloten i.v.m. de renovatie). Ook kan er ingeschreven worden voor zwemlessen. Hiervoor is een legitimatiebewijs van de leszwemmer nodig. Er is dit jaar geen online verkoop. De voorverkoop vindt plaats bij zwembad De Spetter in Tholen en in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk.
 

Voorverkoopdagen

Op dinsdag 6 april van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdag 7 april van 18.00 tot 20.00 uur is de voorverkoop in sport- en gemeenschapscentrum Haestinge in Sint-Maartensdijk (hier is alleen contante betaling mogelijk). Op donderdag 8 april van 14.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 9 april van 9.00 tot 14.00 uur is de voorverkoop bij zwembad De Spetter in Tholen. Tijdens de voorverkoop geldt een korting van € 5,00 op het abonnement van de hoofdaanvrager plus € 5,00 extra korting i.v.m. de sluitingen in 2019. Gedurende de eerste verwachte openingsweek, van 27 april t/m 4 mei, gelden de kortingen ook. Meer informatie over het zwembad en de tarieven is te vinden op www.tholen.nl.

Opening en de coronamaatregelen

Binnen de coronamaatregelen zijn de voorbereidingen om open te kunnen gaan, in volle gang. De hoop is dat het zwembad volledig open kan, maar er wordt ook rekening mee gehouden, dat alleen het banenzwemmen, zwemlessen en verenigingszwemmen mogelijk zijn. Als recreatief zwemmen niet mogelijk is vanaf Koningsdag worden de tarieven voor het zwemlessen aangepast. Als coronamaatregelen tot sluiting leiden, is er geen restitutie van het abonnementsgeld. Inwoners kunnen zelf de afweging maken om een abonnement aan te schaffen of te kiezen voor een 12-badenkaart of losse kaartjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio