14.9 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Summergames Tholen in de zomervakantie

De zomervakantie staat bijna voor de deur en de gemeente Tholen (team Jij Op Tholen) biedt met de Summergames weer een gevarieerd programma aan met allerlei activiteiten. Tijdens deze ‘Summergames’ kunnen kinderen tot en met 12 jaar en jongeren van 12 tot 23 jaar meedoen met verschillende activiteiten. Vooraf inschrijven voor een activiteit is verplicht. Inschrijven kan vanaf donderdag 6 juli vanaf 13.00 uur via https://jijoptholen.nl/summergames

Summergames

Op het programma staan onder andere mountainbiken, voetbalmiddag, suppen en outdoor games. De Summergames starten met een skateboard clinic op dinsdag 18 juli. Bijna iedere dinsdag en donderdag in de zomervakantie is er wat te doen. Bij iedere activiteit staat aangegeven voor welke leeftijden de activiteit geschikt is. Ook staat erbij of een zwemdiploma verplicht is en andere handige informatie. De meeste activiteiten kosten € 2,00 per persoon. Voor alle activiteiten geldt: vol is vol.

Het team Jij op Tholen van de gemeente Tholen wil iedereen, jong en oud, in beweging krijgen én houden door het aanbieden van activiteiten. Naast dat bewegen gezond is en zorgt dat je fit en vitaal blijft, is het ook gezellig om bij elkaar te komen met anderen. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van wonen én leven in onze mooie gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio