20.1 C
De Bilt

Thoolse fotowedstrijd: stem via Facebook op de mooiste foto!

De mogelijke prijswinnaars van de Thoolse fotowedstrijd zijn bekend! De Thoolse fotowedstrijd werd georganiseerd door de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend. Dit jaar was het thema Tholen door mijn ogen. Er zijn 137 foto’s ingestuurd. Alle deelnemers worden hartelijk bedankt voor hun deelname.

Stemmen via Facebook voor winnaar fotowedstrijd

Uit alle inzendingen zijn door de jury negen foto’s geselecteerd die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. De negen geselecteerde foto’s staan sinds vandaag op de gemeentelijke facebookpagina. Men kan op zijn/haar favoriete foto stemmen door er op te klikken en deze te liken. De foto met de meeste likes eindigt op de eerste plaats en komt op de voorpagina van de gemeentegids 2024-2025 te staan, samen met nummer twee en drie. De zes andere foto’s krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids. Stemmen kan tot en met maandag 13 mei, 16.00 uur.

Mooiste belevingsfoto

Stichting Tholen Beter Bekend heeft daarnaast een mooie prijs beschikbaar gesteld voor de mooiste belevingsfoto. Deze wordt binnenkort bekend gemaakt en natuurlijk krijgt deze ook een mooi plekje in de gemeentegids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio