12.8 C
De Bilt

Thoolse fotowedstrijd: Tholen op z’n mooist

De gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend organiseren dit jaar wederom gezamenlijk de Thoolse fotowedstrijd. Tholen op z’n mooist is in 2023 het thema. De makers van de drie meest gewaardeerde foto’s ontvangen een cadeaubon, die te besteden is bij een lokale ondernemer en hun foto’s komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids te staan. Daarnaast is er een prijs voor de mooiste belevingsfoto. Foto’s kunnen aangeleverd worden tot en met 7 mei 2023 via de website van de gemeente Tholen.

Tholen op z’n mooist

Met het thema Tholen op z’n mooist laten de deelnemers – dat kunnen inwoners of bezoekers van de gemeente Tholen zijn – zien wat voor hen Tholen op z’n mooist is. Dit kan van alles zijn, want er is veel te beleven en veel moois te zien in de gemeente. Genieten van de strandjes of aan de zeedijk, een heerlijk stuk wandelen met de hond, genieten van al het natuurschoon dan de gemeente te bieden heeft en… vul maar in. De gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend zien weer uit naar vele mooie (belevings)plaatjes!

Verloop wedstrijd

De jury, die bestaat uit burgemeester Marleen Sijbers, een medewerker van de gemeente Tholen en een medewerker van stichting Tholen Beter Bekend, kiest uit alle inzendingen negen foto’s die om de eerste, tweede en derde plaats strijden tijdens een stemronde op Facebook. Deze komen op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De overige zes krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids.

Daarnaast wordt door Stichting Tholen Beter Bekend de mooiste belevingsfoto gekozen, die rechtstreeks in de prijzen valt. Bij deze afbeelding gaat het erom dat je mensen ziet die genieten in de gemeente Tholen. Ook deze krijgt een plaats in de gemeentegids. De plaatjes worden ook gebruikt voor de website www.eilandtholen.nl en voor promotionele activiteiten.

Prijzen

De deelnemers met de hoogst gewaardeerde drie foto’s krijgen een cadeaubon die te besteden is bij een lokale ondernemer. De eerste prijs is een bon t.w.v. € 75,-, de tweede prijs is een bon t.w.v. € 50,- en de derde prijs is een bon t.w.v. € 25,-. Deze cadeaubonnen worden beschikbaar gesteld door Akse Media, het bedrijf dat de gemeentegids verzorgt. Stichting Tholen Beter Bekend reikt een prijs uit voor de mooiste belevingsfoto: een bon t.w.v. € 75,- die ook te besteden is bij een lokale ondernemer.

Meedoen?

Beeldmateriaal kan tot en met 7 mei 2023 ingezonden worden via het digitale formulier op www.tholen.nl. Hier zijn ook de voorwaarden te vinden. Deelnemers krijgen uiterlijk eind mei bericht of hun ‘plaatje’ in prijzen is gevallen. Bij vragen of problemen met het verzenden van de foto’s via het formulier, kan contact opgenomen worden via communicatie@tholen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio