9.8 C
De Bilt

Wintermarkt op de Stadsboerderij in Zierikzee

De kerstsfeer begint al vroeg! Op 7 december staan er langs de Scheldestraat in Zierikzee gezellige kraampjes op de wintermarkt met voor ieder wat wils. NME SD biedt de bezoekers tegen een kleine bijdrage tweedehands educatiespullen aan. En de cliënten van Gors hebben allerlei zelf geknutselde kerstspullen, vogelvoederhuisjes, overheerlijke snert en warme chocolademelk in de aanbieding.

Wintermarkt

NME SD is druk bezig met opruimen en vernieuwing van materialen. Uiteraard gunt de organisatie gebruikte materialen die nog goed zijn een tweede leven. Daarom kunnen bezoekers op woensdag 7 december allerlei leuke en leerzame educatiespullen op de kop tikken. Van anatomische modellen, veldwerk-materialen, natuurboeken en voor de echte geluksvogels zelfs nog een complete NME SD leskist!

Duurzame Stadsboerderij

Vanaf 14.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op de Duurzame Stadsboerderij De Punt in Zierikzee. De wintermarkt eindigt om 17.00 uur. Het advies van Esther Titselaar van NME SD is: ‘Als je slim bent, ben je er vroeg bij want op = op én de pareltjes vliegen natuurlijk als eerste over de toonbank, of naja over de kraampjes. In de zomer hebben we een zelfde soort markt gehouden en toen ging het erg hard. Het materiaal dat we aanbieden is het niet meer het nieuwste maar het is zeker nog leuk en leerzaam om te gebruiken of om iets anders van te maken.‘

Mensgerichte ondersteuning Gors doet ook mee aan de wintermarkt. De cliënten van Gors verwelkomen bezoekers deze middag dan ook  graag met warme chocolademelk met slagroom en heerlijke snert. En in de kramen van Gors verkopen zij de mooiste zelfgemaakte kerstversiering en wintervoederhuisjes voor de vogels in jouw tuin. Dat alles voor een klein prijsje en allemaal om de hoek, in Zierikzee.

De wintermarkt is op woensdag 7 december vanaf 14.00 uur bij de Duurzame Stadsboerderij De Punt in Zierikzee gelegen aan Scheldestraat 3, 4301 VA. Schuin tegenover is parkeergelegenheid bij Parkeerplaats P3 Scheldestraat.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio