8 C
De Bilt

Kom schaken in Club Entree in Zoetermeer!

De gemeente Zoetermeer organiseert samen met schaakvereniging Promotie een schaaktoernooi op zaterdag 14 oktober in Club Entree, Boerhaavelaan 33 in Zoetermeer. Schaken oogt zo relaxed. Toch is het heel inspannend: tien zetten vooruitkijken, stellingen analyseren en continu berekenen wat er kan gebeuren. Het is topsport! Bij schaakvereniging Promotie ligt de lat hoog, maar gezelligheid staat voorop. Dit avontuurlijke en spannende spel zorgt namelijk ook voor verbinding, het brengt mensen bij elkaar. Dat past goed bij de doelen van de nieuwe stadswijk Entree.

Programma shaaktoernooi Club Entree

Om 10:00 uur start het toernooi. U speelt 7 schaakpartijen van 30 tot 45 minuten per partij. Om 16:30 uur is de prijsuitreiking.

Voor alle leeftijden en niveaus

Bent u een jeugdige of juist een ervaren clubspeler? Of een thuisschaker die regelmatig online een partij speelt? Iedereen is welkom! Er is plek voor maximaal 80 schaakliefhebbers. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Dat is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch. Vindt u het leuk om te komen kijken? Toeschouwers zijn van harte welkom, zolang de schakers maar in alle rust kunnen spelen.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.svpromotie.nl. Inschrijven kan tot en met 13 oktober 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio