11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

tweede ambtstermijn voor burgemeester Van Basten-Boddin

Beek – De gemeenteraad van Beek heeft besloten burgemeester Christine van Basten-Boddin aan te bevelen voor een tweede ambtstermijn.

Van Basten-Boddin

Burgemeester Van Basten-Boddin is sinds 16 februari 2016 burgemeester van Beek. Haar ambtsperiode loopt af op 15 februari 2022. Wanneer de herbenoeming exact zal plaatsvinden is nog niet bekend. De Beekse raad stuurt haar aanbeveling naar de gouverneur, die stuurt op zijn beurt een gemotiveerde aanbeveling naar de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waarna de herbenoeming bij Koninklijk Besluit kan plaatsvinden.

Tweede ambtstermijn

Burgemeester Christine van Basten-Boddin reageert verheugd op de aanbeveling van de gemeenteraad: “Ik voel mij trots en vereerd dat de raad mij het vertrouwen geeft om aan een tweede periode te beginnen. Iedere dag zet ik mij met enorm veel plezier en toewijding in voor Beek. Het is een voorrecht om het burgemeestersambt te mogen bekleden in deze ondernemende gemeente waar ik me zo thuis voel. Daar wil ik graag nog langer mee doorgaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio