10.5 C
De Bilt

3 nieuwe ontwikkelingen op Bedrijvenpark H2O

Hattemerbroek – Op Bedrijvenpark H2O is met 3 bedrijven overeenstemming bereikt over de aankoop van een bedrijfskavel. De vestigingen van Van den Berg Welding en Kok Verhuur verplaatsen naar H2O, Slagerij van Guilik heeft na een aantal succesvolle jaren dringend behoefte aan uitbreiding.

Van den Berg Welding

Van den Berg Welding, momenteel gevestigd in ‘t Harde, is een modern en innoverend lasbedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in leidingwerken en werkt voornamelijk voor de petrochemische- en voedingsindustrie. Begin 2019 start van den Berg met de bouw van een eigen bedrijfspand waarvoor een kavel van 1.128 m2 is aangekocht.

Slagerij van Guilik

In 2013 opende Slagerij van Guilik een nieuw pand op Bedrijvenpark H2O. Inmiddels hebben ze het eerste lustrum op H2O gevierd en zijn Jack van Guilik en zijn zonen Arnoud en Ferdie toe aan een uitbreiding van hun pand. Naast het bestaande pand is een kavel van 1.600 m2 aangekocht waardoor er ruimte is om uit te breiden.

Kok Verhuur

Met Kok Verhuur BV is een koop gesloten voor een zichtlocatie langs de A28. Op een perceel van 3.500 m2 zal een deel van de activiteiten uit Genemuiden worden verplaatst naar Bedrijvenpark H2O. Kok Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, machines en gereedschap. Het grootste deel van het pand zal door Kok Verhuur worden gebruikt; daarnaast zullen er enkele ruimtes worden verhuurd.

Eerder dit jaar tekenden Hamu automaterialen en Wecovi voor een kavel op H2O. Beide beginnen in het eerste kwartaal van 2019 met de bouw van een bedrijfspand op een zichtlocatie langs de A28.

Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van 50 hectare, langs de snelwegen A28 en de A50, bij het knooppunt Hattemerbroek. Met de nieuwe ontwikkelingen is ruim 1/3 deel van de uitgeefbare kavels op plandeel Oldebroek verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio