12.3 C
De Bilt

Boottocht over het Zwarte Water speciaal voor mantelzorgers

Speciaal voor mantelzorgers is er volgende maand een boottocht over het prachtige Zwarte Water. Mantelzorgers kunnen zich hiervoor zelf opgeven. Let op!! Dit kan tot 23 juni. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief lunch.


Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een familielid, vriend of buur. Dit vraagt vaak veel van de mantelzorger. Daarom bieden de gemeente Zwartewaterland en andere organisaties ondersteuning. Onder ander door een leuke, ontspannen activiteit te organiseren. Zoals de boottocht. Deze wordt georganiseerd door de gemeente, Steunpunt Mantelzorg en Stichting Schipper Mag Ik Ook Eens Varen. Meer over ondersteuning voor mantelzorgers staat op www.zwartewaterland.nl/mantelzorg.

Toegankelijk vakantieschip

De mantelzorgers varen op de Jonathan. Dit historische passagiersschip is ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Per keer kunnen er 12 mensen mee. Meer informatie over dit vakantieschip staat op www.schippermagikookeensvaren.nl.

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

De gemeente en 50 organisaties stimuleren een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland voor alle inwoners. Dit betekent dat iedereen zich naar omstandigheden goed voelt. Dat iedereen zoveel mogelijk meedoet in de samenleving. En dat iedereen voldoende beweegt en gezond eet. Kijk voor informatie op www.zwartewaterland.nl/gezondengelukkig.

De boottocht

Data boottocht:         10, 11, 12 en 13 juli
Locatie:                   afvaart vanaf de Grintwal, Hasselt
Inchecken:               vanaf 9.15 uur
Vertrek:                   om 10 uur               
Terugkomst:             16 uur
Kosten:                    5 euro per persoon, inclusief lunch.
Opgeven:                  l.ruitenberg@ijsselheem.nl, 06-13014955

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio