13.3 C
De Bilt

Opnieuw boottochten voor inwoners met dementie en hun mantelzorgers

21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Voor Zwartewaterlanders met dementie en hun mantelzorgers is er dan een boottocht. Opgeven kan vanaf nu tot 12 september. De kosten zijn 5 euro per persoon, inclusief lunch.

Vorig jaar was er ook al een boottocht voor inwoners met dementie en hun mantelzorgers. Dit was een groot succes en dat wordt nu dus herhaald. De boottocht op de Castillo wordt georganiseerd door de gemeente en Steunpunt Mantelzorg.

Boottocht met de Castillo

De Castillo is een rolstoeltoegankelijk passagiersschip. Kijk voor meer info op www.kiersrondvaarten.nl. De kosten zijn 5 euro per persoon voor de lunch, inclusief drinken. De start is met koffie en thee. Overige consumpties worden contant afgerekend.

Gezond en Gelukkig Zwartewaterland

De gemeente en 50 maatschappelijke organisaties stimuleren een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland voor alle inwoners. Dit betekent óók dat iedereen zoveel mogelijk meedoet in de samenleving. Ook mensen met dementie. Uw zorg voor uw dierbare vraagt veel van u. De gemeente Zwartewaterland waardeert uw inzet en biedt samen met andere organisaties ondersteuning. Kijk voor meer info op www.zwartewaterland.nl/mantelzorg.

Afvaart donderdag 21 september Hasselt

  • Locatie: Grintwal, bij parkeerplaats/camperplaats
  • Inchecken: vanaf 9.45 uur
  • Vertrek: om 10.30 uur
  • Terugkomst: 17.30 uur
  • Kosten: 5 euro per persoon, inclusief lunch
  • Opgeven: l.ruitenberg@ijsselheem.nl, 06-13014955

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio