15.7 C
De Bilt

Cross-over Innovation Challenge: de strijd om de innovatieprijs van Regio Zwolle

Zwolle – Welk bedrijf heeft de beste innovatie van Regio Zwolle? De Cross-over Innovation Challenge (XIC) daagt ondernemers uit hun innovatie in te schrijven via xic2021.nl voor de zevende editie van de challenge. Bedrijven krijgen de kans om hun innovaties in te zenden tot en met maandag 26 april 2021. Het bedrijf met de beste innovatie ontvangt de innovatieprijs van Regio Zwolle: de XIC Innovation Award.

Cross-over Innovation Challenge

Midden- en kleinbedrijven die gevestigd zijn in Regio Zwolle kunnen tot en met maandag 26 april 2021 innovaties inzenden via xic2021.nl. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit en marktrijpheid. De overige voorwaarden zijn te vinden op de website. Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De winnaar wordt op donderdagmiddag 3 juni 2021 bekendgemaakt tijdens het online XIC Event.

Over het XIC

Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park. Het is dit jaar de zevende editie van het XIC. De Vlega-gehaktbal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio