17.5 C
De Bilt

Gemeente Hattem wil rotondes laten adopteren door Hattemse bedrijven

Gemeente Hattem stelt haar rotondes open voor adoptie. Op deze manier kan een Hattemer ondernemer of groep ondernemers reclame voor het eigen bedrijf koppelen aan het onderhoud en beheer van de rotonde. In de gemeente Hattem zijn 3 rotondes te vergeven. Dit zijn de rotondes Zuiderzeestraatweg/ Hilsdijk, Apeldoornseweg en Geldersedijk.

Aanleg en onderhoud rotondes in ruil voor reclame

Om Hattem nog aantrekkelijker te maken, is in het beleid van de gemeente, de ambitie opgenomen om rotondes open te stellen voor adoptie. Het is de bedoeling dat geïnteresseerde bedrijven zorgen voor de aanleg en het beheer en onderhoud. In ruil daarvoor kunnen de ondernemers dan reclame voor hun bedrijf op deze rotonde plaatsen. De overeenkomst wordt voor een periode van 5 jaar aangegaan, met de mogelijkheid tot verlenging van 5 jaar bij wederzijdse tevredenheid.

Hoogste score

De plannen worden beoordeeld op een aantal aspecten. Het plan van de partij met de hoogste score wordt getoetst op veiligheid en verkeerskundige aspecten en moet in lijn zijn met de Groenvisie. Bij afkeuring moet het plan worden aangepast (voor kleine wijzigingen) of komt het plan dat de op een na hoogste score had in aanmerking. Bedrijven kunnen de plannen indienen tot en met 16 augustus 2021. Dit kan via gemeente@hattem.nl onder vermelding van adoptie rotonde.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente Hattem. Voor vragen over de adoptie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Lizanne Schipper via e-mail lizanneschipper@hattem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio