8.6 C
De Bilt

Het Olster Soepcafé heet iedereen weer welkom

Olst – Zaterdag 27 januari is het laatste zaterdag van de eerste maand in het nieuwe jaar en het het Olster Soepcafé is weer open. Kom gezellig samen eten in het Soepcafé en help zo voedselverspilling tegen te gaan! Vanaf 17.45 is iedereen welkom in het tot eetcafé omgebouwde Goede Buren.

Vorig jaar hebben enthousiaste vrijwilligers zo´n vier keer het Olster Soepcafé georganiseerd. Sinds de zomer in het nieuwe pand van de Goede Buren, Hendrik Droststraat 22-A. Al die keren genoten zo´n 30 deelnemers van twee soorten soep, salade en een zuiveltoetje.

Laatste Olster Soepcafé

Het laatste Olster Soepcafé van 2023 was in november, net voor Sinterklaas.  Ondanks de regen waren alle tafels bezet, ook de “stamtafel” (foto). De soep smaakte goed en de twee grote pannen gingen helemaal op. Aan het eind kregen de vrijwilligers applaus en de “complimenten aan de kok”!

Het Soepcafé helpt mee om verspilling van voedsel tegen te gaan. De PLUS houdt veel groente, fruit en zuivel over. Zonde om dat weg te gooien. De vrijwilligers van het Soepcafé halen het op en maken er een heerlijke, gezonde maaltijd van. Iedereen is welkom in het Soepcafé: jong of oud, rijk of arm, alleen of met vrienden of je hele gezin!

De deuren van het Soepcafé zijn vanaf 17.45 uur open. Om 18.00 uur  wordt het eten geserveerd. Kom wel op tijd, want op is op! Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten o.a. de huur van de ruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio