12.8 C
De Bilt

Finalisten Innovatieprijs Regio Zwolle zijn bekend

Wie heeft de meest unieke en marktrijpe innovatie van Regio Zwolle en wint de Innovatieprijs 2023? Kennispoort Regio Zwolle gaat ieder jaar op zoek naar de ondernemer met de meeste innovatiekracht. Op dit moment strijden Bondus uit Zwolle, Dutek Energy Solutions uit Staphorst en Bakkerij Schuld uit Oldebroek om de Innovatieprijs van Regio Zwolle. De winnaar wordt op woensdag 14 juni 2023 bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de prijs bij BREiNN in Zwolle.

Uit alle aanmeldingen zijn drie innovaties gekozen die kans maken op de prijs 2023. Een techniek voor de productie van medische zelftesten: lab-on-a-chip van Bondus, een hoge temperatuur warmtepomp van Dutek Energy Solutions en de vacuümbaktechniek van Bakkerij Schuld. De vakkundige jury gaat in beraad over wie van deze ondernemers zichzelf binnenkort winnaar van de Innovatieprijs van Regio Zwolle 2023 mag noemen. De winnaar ontvangt een duurzame award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject bij Kennispoort.  

Over de Innovatieprijs van Regio Zwolle 

De Innovatieprijs van Regio Zwolle is een initiatief van Kennispoort. Bedrijven strijden om de prijs van Regio Zwolle. De prijsuitreiking op 14 juni 2023 staat geheel in het teken van innovatie en vindt plaats bij BREiNN in Zwolle. Tijdens dit evenement laten innovatieve koplopers en de finalisten hun innovatiekracht zien. Iedereen die bij de uitreiking aanwezig wil zijn kan zich aanmelden via de website van Kennispoort Regio Zwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio