13.6 C
De Bilt

Interactieve avond in Rabotheater De Meenthe in Steenwijk: meepraten over gezondheid

Wat vindt u belangrijk als het om gezondheid gaat? Die vraag staat centraal tijdens een interactieve avond die de gemeente Steenwijkerland op woensdag 10 mei organiseert in Rabotheater De Meenthe. De avond is bedoeld voor iedereen die daarover wil meepraten en meedenken of wil meeluisteren. Aanmelden kan via de gemeentelijke website van Steenwijkerland.

Moeten er meer gebieden rookvrij worden? Willen we meer groen in de wijk omdat we weten dat dit minder stress oplevert? Gaan we ‘elkaar ontmoeten’ stimuleren? Allemaal vragen die te maken hebben met gezondheid. De antwoorden op dit soort vragen zijn belangrijk om keuzes te kunnen maken.

Meningen en ideeën ophalen tijdens interactieve avond

Om meningen en ideeën op te halen, organiseert de gemeente op woensdag 10 mei een avond over gezondheid. Tijdens de avond wordt op basis van verschillende onderzoeken en monitors een beeld geschetst van hoe we er in Steenwijkerland voor staan als het om gezondheid gaat. Onder leiding van avondvoorzitter Roos Verheggen kunnen de deelnemers in groepen met elkaar in gesprek. Belangrijke vragen daarbij zijn: wat betekent gezondheid voor u? En wat hebben we daarvoor nodig?

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.steenwijkerland.nl/gezondheid. Daar is ook het programma van de avond te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio