21.6 C
De Bilt

Kerstbomen inleveren levert wat op in Kampen

Kampen – In het nieuwe jaar, op woensdagmiddag 6 januari, is het weer mogelijk om kerstbomen in te leveren bij de gemeente Kampen. Zoals ieder jaar levert een ingeleverde kerstboom ook wat op. Nieuw is, dat voor iedere ingeleverde kerstboom een speciale kerstduit klaarligt. Net als ieder jaar hoort er ook een lootje bij, zodat er kans is op één van de negen cadeaubonnen.

Kerstduiten als prijs

De speciale kerstduiten zijn € 0,50 per stuk waard en zijn t/m 27 februari 2021 te besteden bij de volgende winkels: Chocolaterie de Swaen, HEMA, Het Speelhuys, Home of Entertainment, Intertoys, Kunstig kitschwerk, The Read Shop Bos en The Read Shop Schutte. De kerstduiten zijn ook in te leveren bij de verenigingen. Dan zijn ze € 0,17 waard.

Coronamaatregelen

Bij het inleveren van de kerstbomen moet rekening gehouden worden met de coronamaatregelen. Houd anderhalve meter tot elkaar en kom niet met meerdere personen tegelijk. Aanwijzingen van het personeel ter plaatse moeten opgevolgd worden.

Inzamellocaties

De kerstbomen, zonder pot of houten standaard, kunnen van 13.00 tot 15.30 uur ingeleverd worden op een van de inzamellocaties. Deze zijn te vinden op de website www.kampen.nl en op de gemeentepagina in weekblad De Brug.

Grote partijen

Partijen van 30 of meer kerstbomen kunnen tot maandag 4 januari 16.00 uur aangemeld worden bij het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14038. De partij kerstbomen worden opgehaald op dinsdag 5 januari.

Bekendmaking prijswinnaars

Vanaf vrijdag 8 januari worden de winnende lotnummers vermeld op www.kampen.nl/nieuws en op dinsdag 12 januari in de gemeentepagina in De Brug. Wanneer en hoe de prijsuitreiking plaatsvindt, wordt later bekendgemaakt. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio