12.3 C
De Bilt

Kindermiddag over werkzaamheden Raalte centrum, kom jij ook?

Zelf graven met een minikraan? De stratenmakers helpen? Of op de foto met Bob de Bouwer? Kom zaterdag 22 april naar de kindermiddag. Een leuke en leerzame middag voor jong en oud over de werkzaamheden in het centrum van Raalte.

Kindermiddag

Er is van alles te doen; laat je schminken, bekijk echte machines of versier een mooie kleurplaat over het nieuwe centrum. Zo leer jij meer over de werkzaamheden en het centrum. De kindermiddag is op zaterdagmiddag 22 april van 13.00 uur tot 16.00 uur op de Plas (het plein voor het Annahuis). De toegang is gratis.

Kindermiddag voor het Annahuis
Beeld: gemeente Raalte

Voor jong en oud

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Een archeoloog vertelt in het Annahuis meer over de opgravingen op de Grote Markt en de Plas. Ook zijn er korte rondleidingen over de Grote Markt en de Plas en vertellen werknemers van de gemeente meer over het ontwerp en de nieuwe elementen, zoals de goot, het groen en de fontein.

De kindermiddag wordt georganiseerd door aannemer Klink-Nijland en de gemeente Raalte. Wil je meer informatie over het ontwerp, de werkzaamheden of de planning? Kijk dan op www.raalte.nl/centrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio