Laatste bouwfase Bovenkamp II Heerde van start

Heerde – In nieuwbouwwijk Bovenkamp II in Heerde kan de laatste fase binnenkort gebouwd worden. Namens de gemeente Heerde heeft wethouder Wolbert Meijer deze week zijn handtekening gezet onder de verkoopovereenkomst met ontwikkelcombinatie VOF Bovenkamp (bestaande uit BPD-Van Wijnen). Eind oktober/begin november start de bouw.

Kavels voor zelf bouwen

‘Dit voelt goed’, zegt Meijer. ‘De ontwikkelaars hebben mooie bouwplannen. Ze sluiten goed aan op de woningbehoefte in onze gemeente; alle woningen waren in razend tempo verkocht. Als gemeente hebben we in de Bovenkamp nu alleen nog kavels te koop waar mensen zelf hun huis op kunnen bouwen’. Henri Schimmel van de combinatie BPD-Van Wijnen kan dit beamen: “Nu De Bovenkamp volwassen is geworden vormt het steeds meer een onlosmakelijk onderdeel van het dorpsleven in Heerde. Wij merken hierdoor in een aantrekkende woningmarkt een enorme vraag naar wonen in deze prachtige woonwijk.”

Woonwijk Bovenkamp

Bovenkamp II is een relatief nieuwe woonwijk aan de rand van de gemeente, waar uiteindelijk zo’n 165 woningen komen. 2019 zal in het teken staan van de afronding en oplevering van de laatste woningen en het openbaar gebied. Hiermee kan Bovenkamp II eind volgend jaar afgerond worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img