21.3 C
De Bilt

NXPD laat van zich horen tijdens 10-jarig jubileum

Zwolle – Precies 10 jaar geleden stond Nick van Bruggen in de startblokken voor zijn nieuwe bedrijf: Nick’s Personeelsdiensten (NXPD). De in Heerde woonachtige ondernemer bouwde NXPD in de afgelopen jaren uit tot specialist in werken en opleiden in de regio. Van Bruggen: “Destijds was het mijn doel om 25 mensen aan werk te helpen. Inmiddels zijn dat er meer dan 200 en heeft onze dienstverlening zich uitgebreid met cursussen en vastgoedverhuur.” Met een grootse online actie wil NXPD het jubileum met zoveel mogelijk mensen vieren. 

NXPD biedt iedereen kans op werk

Van Bruggen is al een aantal jaren werkzaam in de branche, wanneer hij in 2011 besluit een eigen uitzendbureau op te richten. “Ik wilde het net even anders gaan doen. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is: iedereen krijgt een kans. Of je nu wel of geen diploma of werkervaring hebt. Door iemand een kans te geven in combinatie met passende persoonlijke begeleiding kan iedereen zich ontwikkelen in een vak.” Een werkwijze die aanspreekt, want inmiddels werken er ruim 200 NXPD’ers voor opdrachtgevers in de bouw, infra, techniek en industrie.

Leer- werktrajecten

In eigen ontwikkeling heeft het bedrijf de jaren ook volop geïnvesteerd, is te zien aan het kantoorteam van 10 man sterk. Vanuit vestigingen in Heerde, Hattemerbroek en Zwolle helpen ze mensen in hun zoektocht naar werk. Daarnaast ondersteunen ze werkzoekenden en medewerkers door middel van leer-werktrajecten en cursussen. Onder de naam NXPD Opleiden opende Joost Lubbinge begin 2021 een gloednieuw, corona-proof, leslokaal in Heerde. De VCA cursus die NXPD al jaren geeft wordt aangevuld met BHV en Veilig werken langs de weg. Naast het eigen cursusaanbod is de locatie ook te huur, evenals de (flex-)werkplekken in het pand. 

Ludieke actie: raad het werkgeluid

Het bedrijf wil jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom een Facebookactie opgetuigd waarbij elke maandag in februari een typisch NXPD werkgeluid te beluisteren is. Iedereen die denkt het geluid te herkennen, kan reageren met zijn/haar antwoord. Elke vrijdag in februari wint één deelnemer met het juiste antwoord een waardebon voor €250,- aan Milwaukee gereedschap. Van Bruggen sluit af: “Een fysiek feestje hopen we later dit jaar te vieren tijdens onze open dag. Tot het zover is vind je alle jubileumactiviteiten op www.10jaarnxpd.nl”.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio