23.8 C
De Bilt

Ontdek je schrijftalent! Open lesavond Zwolle

Zwolle – Wil jij jezelf vanaf september een halfjaar lang onderdompelen in het schrijven? Ontdek de mogelijkheden in Zwolle bij de Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland. Op woensdag 8 juni kun je een open les bijwonen om te ontdekken of deze vakschool bij je past. De open les begint om 19.00 uur in De Vesting aan de Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle. Wil je meedoen? Meld je dan aan via de website www.svsgroningen.nl/kennismaken.

Ontdek je eigen schrijftalent

Oriënteer je tijdens de kennismakingsles op jouw mogelijkheden om met schrijven te beginnen of verder te gaan. Je krijgt een aantal schrijfoefeningen en we geven informatie over de losse schrijfblokken die starten vanaf september, en over de opbouw van de opleiding.

Schrijversvakschool

De Schrijversvakschool voor Noord-Nederland is gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Deventer en biedt tien- en twaalfweekse lesblokken aan voor schrijftechnieken, proza, poëzie, toneel, scenario, essay en non-fictie, op diverse dagen in de week. Alle lessen in Zwolle worden gegeven op de woensdagen vanaf 19.00 uur.

Meer informatie over de school en over het complete lesaanbod vind je op svsgroningen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio