1.8 C
De Bilt

Ouders van pas geboren kinderen kunnen gratis Boekstart koffertje ophalen

Baby’s genieten al vanaf heel jonge leeftijd van boekjes. Drie of vier maanden na de geboorte kunnen ouders al samen met hun zoontje of dochtertje naar plaatjes kijken. Dat is net als praten en zingen goed voor het contact en de taalontwikkeling van kinderen.

De gemeente Hattem biedt ouders daarom samen met de Bibliotheek en het consultatiebureau een gratis Boekstart pakket aan. Met daarin een leuk Boekstart koffertje met spullen die helemaal op deze leeftijd zijn afgestemd. Het koffertje bevat ook een gratis bibliotheek-abonnement.

Boekstartbon

Ouders kunnen dit Boekstart koffertje ophalen door een Boekstartbon in te leveren bij de Bibliotheek in Hattem. Alle ouders die recent een baby hebben gekregen krijgen die bon toegestuurd. Wil je het Boekstart koffertje ontvangen? Neem dan ook een legitimatiebewijs mee. De bibliotheek is gevestigd in de Marke, Daendelsweg 2. Zie voor de openingstijden: www.bibliotheeknoord-veluwe.nl.

Meer informatie

Je kunt in de bibliotheek ook terecht voor vragen en tips over voorlezen en boekjes die geschikt zijn om te gebruiken. Meer informatie is te vinden op de website www.boekstart.nl en in de Boekstart-app, die je gratis kunt downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio