11.6 C
De Bilt

Prinsjesdaglunch met topspreker Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn is dit jaar de spreker op de Prinsjesdaglunch (nieuw!) die door de Business Club Steenwijkerland, Kennis Netwerk Steenwijkerland en de gemeente Steenwijkerland wordt georganiseerd. Op woensdag 20 september laat hij – als historicus en voormalig lid van de Tweede Kamer – zijn licht schijnen op de economische gevolgen van de huidige geopolitieke verschuivingen. De locatie is als vanouds: de Grote Kerk in Steenwijk. Belangstellenden voor de Prinsjesdaglunch kunnen zich aanmelden via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl

Dit jaar geen Prinsjesdagontbijt maar een Prinsjesdaglunch. Het doel van de bijeenkomst – die jaarlijks wordt georganiseerd rondom de presentatie van de plannen van het kabinet – blijft hetzelfde: inspiratie opdoen, elkaar ontmoeten en actuele thema’s bespreken.

Elk jaar wordt een spraakmakende spreker uitgenodigd. Dit keer is dat Arend Jan Boekestijn.

Over Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter in binnen- en buitenland. Hij is gefascineerd door de grote geopolitieke verschuivingen en de impact daarvan op de wereldorde. Hij richt zich daarbij ook op de gevolgen voor onze politiek en economie. Wie wint de wedren rondom kunstmatige intelligentie? China? De VS? Of toch de Europese Unie? En, komt de Europese Unie dichterbij elkaar door de oorlog in Oekraïne?  Over dit en meer komt Arend Jan Boekestijn met een originele analyse en verrassende conclusies.

Ondernemers en bestuurders

De Prinsjesdaglunch is een ontmoetingsplek voor ondernemers en bestuurders van publieke organisaties. Naast de spreker is er in het programma voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te netwerken.

Aanmelden Prinsjesdaglunch

De Prinsjesdaglunch start op 20 september om 11.30 uur in de Grote Kerk in Steenwijk. De afsluiting is rond 14.00 uur. De bijeenkomst is gratis en inclusief een gezamenlijke lunch. Aanmelden kan via www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio