6 C
De Bilt

Schuurverkoop in Steenwijkerwold op zaterdag 16 september van 10:00 uur tot 14:00 uur

Op 16 september kan heel Steenwijkerwold meedoen met een schuurverkoop. Vanuit de eigen schuur, oprit of tuin kunnen die dag dan diverse spullen verkocht worden. Van grasmaaier, keukenspullen, planten, boeken tot kano’s en van bijzondere zolderschatten tot unieke schuurvondsten. Dus 16 september kan alvast in de agenda voor inwoners en belangstellenden, want het zal wederom leuke spullen te koop zijn!

Schuurverkoop vanaf Woldplein vorige jaar groot succes

Vanwege het succes van vorig jaar, is er ook dit jaar de mogelijkheid om vanuit Woldplein spullen te verkopen. Er zullen diverse activiteiten voor de kinderen gehouden worden.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 september,  via facebook schuurverkoop Steenwijkerwold of email naar elza.nijenhuis@dorpsbelang.eu of inge.schakelaar@dorpsbelang.eu.

Er worden door de organisatie diverse posters en plattegrondjes gemaakt, berichten gedeeld op facebook en aandacht in de media gevraagd op diverse sites.

Deelnemers worden uitgenodigd om op zaterdag 16 september de Steenwijkerwolds vlag uit te hangen, een welkomstbord aan de weg te zetten of iets anders, zodat duidelijk is waar de koopjes te scoren zijn voor de bezoekers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio