13.8 C
De Bilt

Soepcafé viert feestelijke eerste keer op nieuwe lokatie

OLST – Op 30 juni zal het Soepcafé voor de eerste plaatsvinden in het nieuwe pand van de Goede Buren. Deze eerste keer zal een feestelijk tintje krijgen met live muziek.  

De afgelopen weken is er nog hard gewerkt om ook de keuken van de Goede Buren gereed te krijgen en zaterdag 30 juni is het zover. Het Soepcafé zal dan haar deuren openen voor publiek in het nieuwe pand, Hendrik Droststraat 47 in Olst. Dit pand van de Goede Buren is op woensdag, vrijdag en zaterdag open als tweedehands kleding- en speelgoedwinkel. Maar op elke laatste zaterdagavond van de maand gaat alle kleding aan de kant en wordt de kledingwinkel omgetoverd tot Soepcafé.

Zoals alle eerdere keren maakt Olst in Transitie ook nu in samenwerking met Het Noaberhuus en De Plus een heerlijke maaltijd van soep, salade en nagerecht maken van producten die al ‘over de datum zijn’ en dus weggegooid zouden worden door de Plus maar nog prima eetbaar zijn.

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur  wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio