22.8 C
De Bilt
dinsdag, 17 mei 2022

Spoorwerkzaamheden in paasweekend Zwolle

Zwolle – Het beloven mooie Paasdagen te worden. Veel mensen vieren vakantie. ProRail is met aannemers wel aan het werk. Op sommige plekken is treinverkeer gestremd en word aangepast. Als u met de trein gaat reizen, check dan goed uw reisplanner voor vertrek .

Westzijde Zwolle

ProRail werkt aan de vernieuwing en uitbreiding van de parkeerplaats voor treinen. Tevens treft de aannemer voorbereidingen voor een extra spoor naar het opstelterrein bij Windesheim. We bouwen aan sporen, bovenleiding en wissels. Er rijden bussen in plaats van treinen op de trajecten Kampen-Zuid – Zwolle en ’t Harde – Zwolle. Aldus de aannemer

Schuiven bij Coevorden

Op de dag voor Pasen beginnen we met een race tegen de klok. De naast het spoor voor gebouwde voetgangerstunnel schuiven we dit weekend naar zijn definitieve plek in het spoor. Op dinsdagmorgen moet dit werk gereed zijn voor de eerste trein van die dag.

Werk op Sauwerd-Eemshaven

ProRail werkt aan verbetering en verduurzaming van stations. In het Paasweekeinde is station Warffum aan de beurt. ProRail vernieuwt de perronverlichting en de omroepinstallatie. In Baflo wordt daarnaast ook een overweg aangepast. Treinen rijden van Groningen tot aan Sauwerd, daarna rijden er bussen. 

Reisplanner

Wilt uw een reis plannen gebruik dan de online reisplanner van uw vervoerder. of via 9292ov.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio