13.6 C
De Bilt

Sports4Kids in de gemeente Dalfsen gratis in 2019

Dalfsen – In 2019 worden voor het eerst alle sport- en beweegactiviteiten van Sports4Kids in de gemeente Dalfsen gratis aangeboden. Daarnaast is er een verloting van prijzen bij deelname aan minimaal zes activiteiten in 2019, met als hoofdprijs een jaar lang gratis lidmaatschap voor een sport naar keuze. Hiermee wil de gemeente Dalfsen kinderen stimuleren om na schooltijd in beweging te komen en op deze wijze het kind aanzetten tot een gezonde en actieve leefstijl.

Sports4Kids in de gemeente Dalfsen

Sports4Kids, een naschools kennismakingaanbod in de gemeente Dalfsen, heeft als doel om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een sport die hij of zij leuk vindt. Afgelopen jaar hebben zo’n 600 kinderen deelgenomen aan één of meerdere sportactiviteiten. In samenwerking met nagenoeg alle sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente hebben de buurtsportcoaches een divers programma opgezet wat ervoor zorgt dat elke week een cursus of clinic wordt aangeboden.

Aanmelden

Vanaf 16 januari om 12.00 uur kunnen kinderen tussen de 5 en 12 jaar aangemeld worden voor Sports4Kids. Dit kan via de nieuwe sportwebsite www.dalfsenbeweegt.nl (live vanaf 16 januari) of via de sport- en cultuurpas-app Dalfsen Beweegt van de gemeente Dalfsen. De app is te downloaden in de Appstore en Playstore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio