14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Sweatshirts slotact van Salland Live!

Op zaterdag 30 maart treedt coverband The Sweatshirts op in zaal De Slinger in Wijhe. Ze vormen daarmee de laatste act in de serie optredens binnen Salland Live! Extra bijzonder deze avond is dat ze voor het eerst optreden met hun nieuwe drummer: Merwin Visser.

De jonge gasten van The Sweatshirts hebben inmiddels als allround coverband een sterke reputatie opgebouwd in de regio. Een dynamische groep met een uitstekend muziekgevoel, die in staat is om iedere zaal plat te spelen. Dat doen ze met een pop-rock repertoire dat uiteenloopt van muziek uit de jaren 60 zoals Status Qua, tot aan nu met onder meer nummers van Anouk en de Snollebollekes.

Nieuwe drummer

Ambitie is de groep niet vreemd. Bryan Woertman op bas; Dayna Salarie, zang en Indigo Wiegers en  Jesse Burke op gitaar, oefenen voortdurend om nog beter te worden. Ook het repertoire verder uitbreiden staat hoog in het vaandel. Met de komst van de negentienjarige conservatorium student Merwin Visser op drums geven ze aan dat doel een nieuwe impuls.

Slotact The Sweatshirts

Vier optredens, op vier locaties, in vier maanden. Salland Live, een initiatief van Stichting Doorpakken Salland heeft in samenwerking met de zaaleigenaren van Reimink, Elckerlyc, Tivoli en De Slinger een aantal heerlijke optredens verzorgd. Na  CCR-Revival ; Cash ’n More en Sun King sluiten nu The Sweatshirts deze editie af.

Het optreden The Sweatshirts op zaterdag 30 maart begint om 22.00 uur. Zaal De Slinger is te vinden aan de Langstraat 12 in Wijhe. Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/events/doorpakkensalland. Zorg dat je erbij bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio