15.8 C
De Bilt

Training Positief Opvoeden voor ouders van kinderen tot 12 jaar in Zwartewaterland

De training Positief Opvoeden voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar gaat over lastige problemen en hoe je daar kalm en positief bij kan blijven. Bijvoorbeeld omdat je zoon wil niet eten, of je dochter in de ochtend niet vooruit te branden is en jij er ook nog eens een grote mond over krijgt. Wat doe je dan? Met de training leer je met dit soort lastige zaken positiever om te gaan. Geef je dus nu op!

Positief Opvoeden

Deze training is voor elke ouder die meer wil weten over kinderen opvoeden van 0 tot 12 jaar. Positief opvoeden begint al met aandacht geven aan je kind. Zo kun je een te veel aan ongewenst gedrag voorkomen. Laat je kind wel ongewenst gedrag zien, dan zijn er allerlei vaardigheden om op een rustige manier sturing te geven. Dat leer je bij deze training.

Eerst oefen je de vaardigheden op de training. Daarna pas je ze thuis toe. Je ontdek wat voor jou werkt. Je leert ook te vertrouwen op je eigen kunnen om ongewenst gedrag op een positieve manier te overwinnen. Zo wordt opvoeden gemakkelijker. En zo stimuleer je de ontwikkeling van je kind.

Opgeven? Stuur een mail!

De training wordt gegeven door Willemien Haasjes van BwustZIJN coaching. De kosten bedragen 15 euro. Er zijn vier trainingsavonden en een gezamenlijke slotavond. Opgeven voor de training kan via sociaaldomein@zwartewaterland.nl.

Programma:

28 maart:      training
4 april:          training
11 april:        training
18 april:        training
16 mei:         slotavond

Tijd:             19.30 – 21.30 uur
Locatie:         ‘t Olde Stadhuus, Genemuiden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio