6.4 C
De Bilt

Veilig met uw scootmobiel op weg in Zwartsluis met Veilig Verkeer Nederland

In de gemeente Zwartewaterland organiseert Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Fytac Ergotherapie en RSR Revalidatieservice B.V. een VVN Opfriscursus Scootmobiel. Deze training is bedoeld om bezitters van scootmobielen veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen. In een gezellige en ongedwongen sfeer krijgen deelnemers de kans om de kennis van verkeersregels op te frissen en in de praktijk te oefenen met de eigen scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over verkeersregels voor gebruikers van een scootmobiel en het oefenen met de scootmobiel op een buiten-parcours. De ergotherapeut staat klaar om eventuele vragen van de deelnemers te beantwoorden en maakt desgewenst een vervolgafspraak. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering.

Training: veilig op de scootmobiel

De training wordt in opdracht van de gemeente Zwartewaterland gehouden op:
Woensdag 19 oktober 2022 van 10.00 tot 12.30 uur in
Hotel Zwartewater,
De Vlakte 20, 8064 PC Zwartsluis

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. De deelnemers worden verzocht om de eigen scootmobiel mee te nemen. Er zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden aan deze scootmobieltraining.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober 2022 via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een mail met daarin de volledige naam en het e-mailadres te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartsluis. Meer informatie of aanmelden kan via het nummer: 088 – 524 89 20.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio