VG Sport organiseert eerste sportfestival in Victorium Zwolle

Zwolle – Op zondag 7 november 2021 organiseert VG Sport – Stichting Verstandelijk Gehandicapten Sport – het eerste sportfestival voor alle verstandelijk gehandicapten uit de regio Zwolle. Binnenkort is Zwolle een multifunctioneel sportcomplex rijker en dit is een unieke kans om hier het allereerste event te organiseren: het Sport Festival. Victorium is het grootste en meest veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport, breedtesport en sportzorg in de regio.

VG Sport Zwolle

Teun Bouwhuis, voorzitter van de Zwolse vereniging, vertelt: “We zijn trots dat we het Sportfestival in Victorium mogen organiseren. Tijdens het sportfestival kunnen verstandelijk gehandicapten diverse sporten beoefenen, krijgen ze leuke sportclinics van breedte- en topsporters en behendigheidsspelen. Daarnaast worden er penalty’s geschoten bij wel een hele bijzondere keeper.

Voetjes van de vloer

Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer, want we hebben leuk entertainment geregeld. Het sportfestival wordt afgesloten met food & drinks.” Lisa Heethaar, bestuurslid VG Sport Zwolle, vervolgt: “Het Sport Festival is voor zowel leden als niet-leden van onze vereniging. Een nieuw sportevent voor de regio, voor een prachtige doelgroep in een fraaie sportambiance. Naast ons reguliere sportaanbod, gaan we het sportfestival jaarlijks organiseren.”

VG Sport Festival 2021 2 - Regio Online
Foto: VG Sport Zwolle

Het VG Sportfestival wordt volgens de coronamaatregelen georganiseerd. Aanmelden voor het Sport Festival is kosteloos, maar wel verplicht. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 18 oktober aanmelden via info@vgsportzwolle.nl

Het Sport Festival wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers van VG Sport Zwolle, studenten van Windesheim en Landstede, PEC Zwolle United, Jansen Vastgoed, Victorium, het bedrijfsleven, Junior Kamer Zwolle en Ronde Tafel 167 Zwolle IJsselland.

Globaal programma

  • 13.00 – 13.30 uur ontvangst in Victorium, Boerendanserdijk 47 in Zwolle
  • 13.30 – 15.30 uur warming-up en sportactiviteiten Sport Festival
  • 15.30 – 18.00 uur prijsuitreiking door wethouder René de Heer & entertainment, food & drinks

Kijk voor meer informatie op: www.vgsportzwolle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img