Voorlichtingsbijeenkomsten ‘Hoe houden we de gemeente Dalfsen veilig?’

Dalfsen – Politie, brandweer en SAAM Welzijn geven 21 en 22 januari voorlichtingsbijeenkomsten in Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld. Tijdens deze bijeenkomsten geven zij uitleg en tips over hoe inwoners veilig in en om hun huis kunnen leven.

Wat kunnen inwoners doen op het gebied van inbraak- en brandpreventie? En hoe moet het nou als we steeds langer thuis blijven wonen en kwetsbaarder zijn? Deze onderwerpen worden tijdens de bijeenkomst ‘Hoe houden we de gemeente Dalfsen veilig?‘ uitgelicht.

Politie, brandweer en SAAM Welzijn geven tijdens het algemene (plenaire) deel uitleg over veiligheid in en om het huis. Aansluitend is er een gratis verloting van artikelen die betrekking hebben op veilig wonen. Daarnaast is er voorafgaand aan en na afloop van het algemene deel een veiligheidsmarkt waarbij ondernemers uit de gemeente Dalfsen aanwezig zijn om uitleg te geven over hun diensten en producten op het gebied van veiligheidspreventie.

De voorlichtingsbijeenkomsten

De voorlichtingsbijeenkomsten zijn op:

  • Maandag 21 januari in De Spil in Nieuwleusen. Inloop om 19:30 uur, 20:00-21:00 uur plenair.
  • Dinsdag 22 januari in Trefkoele+ in Dalfsen. Inloop om 15:00 uur, 15:30-16:30 uur plenair.
  • Dinsdag 22 januari in De Mozaïek in Lemelerveld. Inloop om 19:30 uur, 20:00-21:00 uur plenair.

Meer informatie

Voor meer informatie of voor vragen kan contact opgenomen worden met de gemeente Dalfsen via het telefoonnummer +14 0529, het contactformulier op www.dalfsen.nl of door een e-mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio