12.6 C
De Bilt

Waterschap Drents Overijsselse Delta ruimt op: veiling van start met overtollig materieel

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaat steeds effectiever en efficiënter om met het materieel dat ze gebruiken. In het kader daarvan gaat op vrijdag 23 juni alweer de derde online veiling met overtollig materieel van start op Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com. 

Tweede leven voor materialen van het waterschap

De afgelopen weken verzamelde het waterschap materialen en machines die niet meer worden gebruikt. “Het waterschap is efficiënter en effectiever bezig met het gebruik van materialen en machines”, laat technisch specialist Bertwin Post van WDODelta weten. “Voorheen kochten we wat we nodig hadden, tegenwoordig gaan we daar veel duurzamer en bewuster mee om. Voor het verkopen van de door ons verzamelde materialen en machines, hebben we voor een online veiling gekozen. Met het veilen van het overtollig materieel willen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven bereiken die onze goederen een tweede leven geven.”

Veiling met

Onlineveilingmeester.nl gaat het overtollige materieel van WDODelta veilen. Honderden kavels worden aangeboden waaronder enkele smalspoortractoren, twee kranen, een maaiboot, diverse werktuigen en allerlei soorten gereedschap.

Kijkdag op donderdag 29 juni

Op donderdag 29 juni 2023 is er van 9.00 tot 14.00 uur een kijkdag op de Ossebroeken 6 in Beilen die voor iedereen vrij toegankelijk is. De online veiling start op vrijdag 23 juni om 16.00 uur op Onlineveilingmeester.nl en agribidding.com en sluit op woensdag 5 juli. Op veel kavels kan al worden geboden vanaf 10 euro. Meer informatie over de veiling en de kijkdag is te vinden op de website van Onlineveilingmeester.nl: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5555

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio