12.3 C
De Bilt

Werkzaamheden IJsselkade en Stadsbrug in Kampen

Van 4 tot en met 7 september worden aan de IJsselkade en Stadsbrug in Kampen werkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden gebeuren tussen 18.30 en 06.00 uur. De IJsselkade en Stadsburg zijn dan afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Werkzaamheden

De Stadsbrug in Kampen krijgt zijn jaarlijkse controle. Functioneert alles goed en zijn alle onderdelen nog veilig? Als het nodig is, worden er aanpassingen uitgevoerd. Op de IJsselkade wordt bij de verkeerslichten een fietsopstelstrook gemaakt. Ook wordt de drempel voor de verkeerslichten anders ingericht. Dit is voor de verkeersveiligheid en op verzoek van aanwonenden. De verschillende werkzaamheden worden tegelijk uitgevoerd. Zo is er zo min mogelijk overlast.

Afsluiting en omleidingen  rond IJsselkade en Stadsbrug

Voor de veiligheid worden de IJsselkade en Stadsbrug voor doorgaand verkeer afgesloten. Verkeersregelaars regelen het fietsverkeer van en naar de Stadsbrug. Doorgaand verkeer in Kampen wordt omgeleid via de Europa allee. Verkeer dat over de Stadsbrug wil, wordt omgeleid via de Molenbrug. Voetgangers en fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de Stadsbrug. Bewoners aan de IJsselkade blijven bereikbaar.

Door de afsluitingen rijden er na 18.30 uur geen bussen meer langs de IJsselkade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio