ZZP’ers krijgen gratis vrijblijvend zakelijk advies via Geldfitzakelijk.nl

Zwolle – Ondanks de steunpakketten van de overheid bellen dagelijks, met name ZZP’ers naar de gratis hulplijn 0800-8115 voor hulp bij geldzorgen. Zij hebben behoefte aan een luisterend oor en zakelijk advies om weer financieel gezond te worden. Geldfitzakelijk.nl en de medewerkers van 0800-8115 verwijzen indien nodig de ondernemers door naar een zakelijk adviseur voor de juiste hulp. De partners van Geldfit Zakelijk willen deze zelfstandige ondernemers helpen en vergoeden tijdelijk het vrijblijvende zakelijk advies.

Gratis geldfittest voor ZZP’ers

Op Geldfitzakelijk.nl kunnen zzp’ers via een gratis test zien hoe hun onderneming er financieel voor staat. Ook krijgen ze direct een overzicht waar zij terecht kunnen voor hulp. Komen ze er niet uit, dan kunnen ze bellen met 0800-8115, het landelijk telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen. Dat veel zzp’ers financiële problemen hebben, merkt ook Paul Bakker, Strategisch adviseur bij de Nederlandse Schuldhulproute (NSR):

‘‘Elke dag ontvangen wij veel telefoontjes op de hulplijn 0800-8115 van zelfstandige ondernemers met financiële problemen. Er is veel hulp beschikbaar, maar het is voor zelfstandigen soms erg ingewikkeld om het juiste loket te vinden. Ook zijn de regelingen per gemeente verschillend. Zelfstandige ondernemers zoeken naar iemand die met hen meedenkt, op de hoogte is van alle regelingen en kan adviseren.’’

Banken en verzekeraars

Getroffen zzp’ers hebben behoefte aan zakelijk advies, maar ze hebben hier geen geld voor. Daarom hebben de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), het Verbond van Verzekeraars en energieleverancier Vattenfall besloten om zakelijk advies tijdelijk gratis aan te bieden aan de ondernemers. Met deze proef willen de banken en verzekeraars aantonen hoe zinvol dergelijk advies is voor zzp’ers en andere ondernemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio