Tennishal ’t Schapendijkje op unieke locatie

Den Helder – Tennishal ’t Schapendijkje is gevestigd aan de rand van de Huisduiner Polder pal naast, of eigenlijk op de zeedijk. Een fantastische en unieke locatie. “Rafael Nadal zou ik graag willen uitnodigen om hier te komen tennissen en ik denk dat hij het fantastisch zou vinden” met name omdat Nadal naast uiteraard zijn voorliefde voor de tennissport dol is op de zee en vissen.

Passie en toewijding

Robert Jan die ontzettend veel respect heeft voor Nadal en de passie en toewijding voor de tennissport van Nadal enorm bewondert, tennist met onder andere zijn vriend Peter wekelijks op de baan van Tennishal ’t Schapendijkje. De tennisballen scheren over het net en de twee dagen elkaar uit om tot het uiterste te gaan.

Unieke locatie

Met de zijdeur open hoor je de zee en voel je soms de heerlijke zeewind. De baan behoort tot een van de snelste indoorbanen in Noord-Holland en dat zorgt vaak voor spectaculair tennis. Trainen of een wedstrijdje spelen op de privé baan in de tennishal is voor iedereen mogelijk. Op één baan kun je met z’n tweeën of met je team het gehele jaar door trainen zonder lidmaatschap. Een groot voordeel is dat er geen andere banen zijn waardoor je je alleen maar op je eigen spel hoeft te concentreren. Geen geroep van spelers van andere baan: Bal over!

Geen lidmaatschap tennishal ’t Schapendijkje

Wil je heerlijk een balletje slaan zonder lid te hoeven worden dat kan! Ben je al lid van een tennisvereniging maar zijn de banen bezet of is het slecht weer en zijn de banen niet of niet goed bespeelbaar: Huur dan tennishal ’t Schapendijkje. In de zomer huur je de tennishal voor slechts € 12,50 per uur en in de winter voor € 15,= per uur.

Tennistrainers

of mensen die wekelijks willen trainen kunnen de hal voor een langere periode achtereen huren. Mail jouw aanvraag door en die dagen en tijden worden dan alvast gereserveerd in de agenda. Het gebruik van de tennishal is simpel: Reserveer via de website, haal de elektronische sleutel/badge op een van de drie adressen naar keuze en je kunt tennissen in de hal. Na afloop breng je de badge weer terug. Tennishal ’t Schapendijkje is elke dag geopend van 09:00-23.00 uur. Reserveer online via: https://www.tennishalhetschapendijkje.nl of mail naar: tennishalhetschapendijkje@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img