12.3 C
De Bilt

Aanhoudend wisselvallig met van tijd tot tijd regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Woensdagmiddag stevige onweersbuien in het zuidoosten (code geel).

Vanmiddag trekken er nog buien over, in het noordoosten en oosten misschien nog met onweer. Geleidelijk wordt het op steeds meer plaatsen droog en breekt de zon wat vaker door. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De westenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Op de meeste plaatsen blijft het droog. De wind komt uit een westelijke richting en matig, langs de kust nog af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het op veel plaatsen droog. Tegen de ochtend gaat het in het zuidwesten regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend regent het op veel plaatsen. In het noordwesten kan ook onweer voorkomen. De wind waait uit zuidelijke richtingen en neemt langs de westkust toe naar krachtig tot hard, windkracht 6-7. Elders is de wind matig.
Morgenmiddag trekt de regen naar het noorden weg en breekt de zon door. In het oosten en zuidoosten kan er een stevige onweersbui ontstaan, mogelijk met hagel en windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De zuidwestenwind is matig, langs de westkust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenavond neemt de bewolking toe en gaat het weer regenen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust eerst nog krachtig tot hard, windkracht 6-7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/08/2023 12.28 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio