14.5 C
De Bilt

Aanhoudend wisselvallig zomerweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er staan geen waarschuwingen uit.

Vannacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanochtend is het half bewolkt en komen er vooral in de noordelijke helft van het land enkele buien voor. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.
Vanmiddag trekken de buien boven het oosten weg en is de zon steeds vaker te zien. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig, langs de kust af en toe krachtig, kracht 6.
Vanavond neemt van het westen uit de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig, langs de westkust mogelijk nog vrij krachtig.

Komende nacht trekt de regen naar het noordoosten over het land, daar regent het van tijd tot tijd stevig door. Het koelt af naar ongeveer 16°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, kracht 6. Langs de westkust zijn windstoten van 60-65 km/u mogelijk.

Morgenochtend is het bewolkt en zijn er vooral in de noordelijke helft perioden met regen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, kracht 6. Langs de westkust af en toe hard, kracht 7, met windstoten van 60-65 km/u.
Morgenmiddag is het grijs en regent nagenoeg overal, vooral in de noordelijke helft kan er veel neerslag vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is zuidwestelijk en landinwaarts matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, kracht 6. Langs de westkust af en toe hard, kracht 7, met windstoten rond 65 km/u.
Morgenavond is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. Later wordt het in het noordwesten geleidelijk droog. De zuidwestenwind neemt langs de kust geleidelijk af naar vrij krachtig, landinwaarts is de wind meest matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/07/2023 23.49 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio