Aanvankelijk lokaal glad

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanochtend is het eerst lokaal glad door bevriezing of door buien die gepaard gaan met hagel, natte sneeuw en dieper landinwaarts mogelijk ijzel. Verder zijn er in het noordoosten aanvankelijk nog enkele mistbanken, die spoedig oplossen. In de middag beperken de buien zich vooral tot het zuiden en westen en nemen dan in activiteit af. Verder schijnt de zon ook af en toe. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, langs de kust (vrij) krachtig en aanvankelijk soms hard, 7 Bft.

Komende nacht raakt bewolkt en gaat het van het westen uit regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het westen tot 1°C in het oosten. De (zuid)westelijke wind neemt flink toe en wordt matig tot vrij krachtig boven land en hard, 7 Bft, langs de kust.

Dinsdag overdag is het bewolkt en regent het af en toe. In de middag wordt het in het noorden droger en is mogelijk de zon even te zien. Met maximumtemperaturen tussen 7 en 10°C wordt het een stuk zachter dan afgelopen dagen. De westelijke wind waait stevig door en neemt pas in de loop van de dag wat af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/11/2021 09.02 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio