20.3 C
De Bilt

Af en toe buien. Overdag overwegend droog en ook zon

kaart verwachtingen Morgen nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
In de eerste helft van de ochtend kans op plaatselijke gladheid, vooral op bruggen en viaducten (code geel).

Vanavond komen er talrijke buien voor. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vannacht verlaat de neerslag het oosten. Vooral in het noorden en westen blijft er kans op een enkele bui, mogelijk met (natte) sneeuw of hagel. De temperatuur daalt naar rond het vriespunt en aan het einde van de nacht is er vooral op bruggen en viaducten een kleine kans op plaatselijke gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. De westelijke wind is langs de kust overwegend matig tot (vrij) krachtig. Landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het licht tot half bewolkt. In het noorden is een enkele bui mogelijk, met (natte) sneeuw en hagel. Tot halverwege de ochtend kan het plaatselijk glad zijn, met name op bruggen en viaducten. De wind uit het westen is langs de kust overwegend matig tot (vrij) krachtig. Landinwaarts is er weinig wind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De temperatuur komt uit rond 4°C. Aan de kust is de westelijke wind meest matig. Boven land is er weinig wind.
Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is niet zoveel wind meer, alleen in het Waddengebied is de wind uit het westen nog matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/01/2023 23.43 uur LT

kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio