12.2 C
De Bilt

Af en toe motregen, vooral in het zuidwesten

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er in het zuidwesten en uiterste zuiden af en toe motregen, elders blijft het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C plaatselijk in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke, aan de kust matige, noordwestenwind.

Vanochtend is het in het zuidwesten bewolkt met van tijd tot tijd regen. Op andere plaatsen breekt de zon af en toe door. Er is weinig wind.
Vanmiddag is het in het westen en later ook het midden bewolkt met af en toe motregen. In het oosten blijft het droog met af en toe zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Vanavond wordt het overal bewolkt en valt er af en toe motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige west- tot zuidwestenwind op.

Komende nacht valt er af en toe regen of motregen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer komt later een vrij krachtige tot krachtige noordwestenwind te staan, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied wordt de wind mogelijk enige tijd hard, windkracht 7.

Morgenochtend regent het eerst nog, maar van het noordwesten uit wordt het droog en klaart het flink op. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er in de noordelijke helft veel zon. In het zuiden zijn er meer wolken en het is droog. De maximumtemperatuur is ongeveer 9°C. De noordelijke wind is matig, aan zee vrij krachtig.
Morgenavond is het droog met in het zuiden wat bewolking en elders brede opklaringen. De noordelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/02/2023 00.15 uur LT

    

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio