22.7 C
De Bilt

Af en toe nog wat lichte regen of een buitje, van het noorden uit droger

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Het is overwegend bewolkt met af en toe nog wat lichte (buiige) regen. Geleidelijk wordt het van het noorden uit droger en is er ook wat ruimte voor de zon. In het zuiden kan er af en toe (mot)regen blijven vallen. De maximumtemperatuur komt rond 12°C uit. De wind draait in de loop van de dag overal van zuidwest naar een noordwestelijke richting en is zwak tot matig.

Vanavond en in de nacht naar zondag blijft het overwegend bewolkt met plaatselijk nog wat lichte regen of motregen. In het oosten en zuidoosten is er kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 7°C plaatselijk in het noordoosten en 10°C langs de zuidwestkust. De wind draait naar noord tot noordoost en is zwak tot matig.

Ook zondagochtend is het grijs met in het midden en zuiden aanvankelijk af en toe motregen en kans op mist. In de middag wordt het droog en kan de zon, vooral in het oosten, af en toe tevoorschijn komen. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit oost tot noordoost en blijft zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/11/2021 12.28 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio