20 C
De Bilt

Af en toe regen, dinsdag meer zon en een enkele bui

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er staan geen waarschuwingen uit.

Vanavond is het eerst overal bewolkt en valt er af en toe regen. In de loop van de avond wordt het in het westen droog en klaart het daar wat op. De wind uit het noordwesten is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het zuidoosten eerst nog regen. Aan het einde van de nacht neemt in het noorden de kans op een bui toe. Het koelt af tussen 9°C vlak aan zee tot lokaal 4°C landinwaarts. De wind uit het noordwesten is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig, windkracht 5.

Morgenochtend schijnt de zon geregeld. In het noorden is er meer bewolking aanwezig en trekken er enkele buien over. De wind uit het noordwesten is langs de noordkust vrij krachtig, windkracht 5 en elders matig.
Morgenmiddag maakt de noordelijke helft nog kans op een bui, verder zijn er vooral in het zuidwesten flinke zonnige perioden. Het wordt maximaal 11°C aan de kust tot rond 15° in het zuidoosten. De wind waait uit het noordwesten en is langs de noordkust vrij krachtig, windkracht 5, elders matig.
Morgenavond valt er in het noordoosten mogelijk nog een bui. Verder blijft het droog en zijn er brede opklaringen. Landinwaarts neemt de wind sterk af. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind uit het noordwesten overwegend matig en eerst nog vrij krachtig, windkracht 5. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/05/2023 17.40 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio