10.5 C
De Bilt

Af en toe regen en motregen, overdag steeds meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht valt er plaatselijk lichte regen of motregen. Het koelt af naar circa 17°C. Boven land is er weinig wind, langs de kust staat er een matige noordwestenwind. De wind langs de kust draait geleidelijk naar een noordelijke richting.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en in de zuidelijke helft van het land (mot)regent het af en toe. Van het noorden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en breekt af en toe de zon door. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Vanmiddag is het in de zuidelijke helft van het land eerst nog bewolkt en kan het soms nog wat regenen. In de noordelijke helft is het droog en schijnt geregeld de zon. In de loop van de middag breekt ook elders de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 25°C in het zuiden. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit noordelijke richtingen.
Vanavond zijn er opklaringen en wordt het overal droog. Er staat weinig wind. Aan zee draait de matige wind geleidelijk naar een oostelijke richting.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van plaatselijk 9°C in het noorden en 17°C in het zuidwesten. Boven land is er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer draait de matige wind naar zuidoost.

Morgenochtend is het zonnig, met op sommige plaatsen wat bewolking. Het is droog. De wind wordt overal zuid tot zuidwest en neemt overal toe naar matig, langs de westkust later mogelijk naar vrij krachtig.
Morgenmiddag is het in het noorden bewolkt, elders is het zonnig. In het Waddengebied valt plaatselijk lichte regen. De maximumtemperaturen variëren van 22°C op de Wadden tot plaatselijk 29°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Morgenavond is het licht bewolkt en droog. De wind neemt vooral boven land flink af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/08/2022 01.41 uur LT

    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio