15.6 C
De Bilt

Af en toe regen en motregen, vooral in de noordelijke helft

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en (mot)regent het hier en daar. De wind neemt toe naar matig en komt uit het zuidwesten.
Vanmiddag is het zwaar bewolkt en valt er vooral in de noordelijke helft van het land eerst regen en motregen. Later in de middag kan er in het zuiden een enkele bui tot ontwikkeling komen. De temperatuur ligt tussen 18°C in het noordwesten en 25°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het bewolkt en valt er plaatselijk regen of motregen. In het zuidoosten is er eerst kans op een bui, mogelijk met onweer. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

Komende nacht valt er plaatselijk lichte regen of motregen. Het koelt af naar circa 17°C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en in de zuidelijke helft van het land (mot)regent het af en toe. Van het noorden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en breekt af en toe de zon door. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Morgenmiddag is het in de zuidelijke helft van het land eerst nog bewolkt en kan het soms nog wat regenen. In de noordelijke helft is het droog en schijnt geregeld de zon. In de loop van de middag breekt ook elders de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het midden en zuiden van het land. De wind komt uit het noorden en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.
Morgenavond zijn er opklaringen en wordt het overal droog. Er staat weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit een oostelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/07/2022 09.17 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio