13.5 C
De Bilt

Af en toe regen en motregen

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het bewolkt en valt er plaatselijk regen of motregen. De wind komt uit het westen en is matig.

Komende nacht valt er plaatselijk lichte regen of motregen. Het koelt af naar circa 17°C. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en in de zuidelijke helft van het land (mot)regent het af en toe. Van het noorden uit wordt het op steeds meer plaatsen droog en breekt af en toe de zon door. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het noorden.
Morgenmiddag is het in de zuidelijke helft van het land eerst nog bewolkt en kan het soms nog wat regenen. In de noordelijke helft is het droog en schijnt geregeld de zon. In de loop van de middag breekt ook elders de zon door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot plaatselijk 25°C in het zuiden. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het noorden..
Morgenavond zijn er opklaringen en wordt het overal droog. Er staat weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit een oostelijke richting. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/07/2022 21.06 uur LT

  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio