17.2 C
De Bilt

Af en toe regen, ook enkele onweersbuien. Woensdag perioden met zon

kaart verwachtingen Vandaag dagVerwachting voor vandaag en morgen

In een groot deel van het land is het bewolkt en valt er af en toe regen. Vooral in het westen van het land komen ook enkele actieve onweersbuien voor die lokaal gepaard kunnen gaan met hagel en windstoten. De maximumtemperatuur ligt rond de 18°C. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en verdwijnen de buien grotendeels. In de zuidwestelijke helft van het land komen er geleidelijk brede opklaringen. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C in het zuiden en 11°C in het noordoosten. De wind wordt zwak tot matig en draait naar west tot zuidwest.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon, in het noordoosten is het in de ochtend nog zwaar bewolkt. In de loop van de dag ontstaat vooral landinwaarts een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C aan zee en 18°C verder landinwaarts. De zwakke tot matige wind komt eerst uit west tot zuidwest, wordt in de loop van de middag veranderlijk en draait in de avond naar oostelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/05/2021 15.05 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio