14.7 C
De Bilt

Af en toe regen, van het westen uit geleidelijk droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het in het westen droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.
Vanmiddag overheerst de bewolking en in het oosten regent het soms nog wat, maar geleidelijk wordt het ook daar droog. Later breekt in het westen de zon af en toe door. De temperatuur loopt op naar 19°C in het noordoosten en 24°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.
Vanavond komen er opklaringen voor en blijft het vrijwel overal droog. Boven land is er weinig wind, aan zee staat soms een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht trekken er enkele buien over. De minima liggen rond 16°C. Langs de kust staat een matige zuidwestenwind, landinwaarts staat er weinig wind.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en komt er enkele bui voor. Er staat een matige zuidwestelijke wind.
Morgenmiddag is het overwegend bewolkt en trekken er enkele buien over. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het zuidwesten.
Morgenavond is het bewolkt en hier en daar valt een bui. De wind gaat uit het noordwesten waaien en is matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/06/2023 07.03 uur LT

   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio