6.4 C
De Bilt

Af en toe regen, vanaf de middag droger en meer zon. Morgen meest droog

kaart verwachtingen Vandaag nachtVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht blijft het af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt 7°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vanochtend is het bewolkt en regent het eerst van tijd tot tijd. In de loop van de ochtend wordt het van het noorden uit droog en breekt de zon door. De westelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. In het noorden draait de wind naar noordelijke richtingen.
Vanmiddag is het op de meeste plaatsen droog en is vooral in de kustprovincies geregeld de zon te zien. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig uit een noordwestelijke richting.
Vanavond is het droog en klaart het verder op. De westelijke wind is aan de kust matig tot vrij krachtig, landinwaarts is er weinig wind.

Komende nacht blijft het droog en er staat een matige aan zee krachtige zuidwestenwind. De minimumtemperatuur is ongeveer 5°C.

Morgenochtend is het meest bewolkt. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en blijft het overwegend droog. Het is vrij zacht met een maximumtemperatuur van 10°C. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.
Morgenavond zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft zo goed als droog. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig aan de kust (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/02/2023 00.37 uur LT

kaart verwachtingen Vandaag nacht kaart verwachtingen Vandaag dag kaart verwachtingen Morgen nacht kaart verwachtingen Morgen dag 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio